Followers

Welcome To Cerpen Publisher

Ada bakat dalam berkarya? Jangan simpan dalam satu folder je. Cerpen Publisher khas buat anda yang ingin atau minat berkarya untuk mengembangkan lagi bakat penulisan anda. Apa guna bakat yang ada tapi tidak dikongsi? Ayuh hantar pada Cerpen Publisher dan kami akan publish karya anda tanpa sebarang caj tersembunyi. Biarkan rakan alam maya membaca karya anda.

Begitu juga buat anda yang suka membaca cerpen dan novel. Disini, anda boleh membaca pelbagai himpunan karya dari rakan-rakan alam maya anda.

Untuk sebarang pertanyaan. Boleh email ke cerpenpublisher@yahoo.com

ABOUT

Cerpen Publisher ditubuhkan pada 29 Januari 2015. Penubuhan blog ini adalah untuk memberi peluang kepada individu yang mempunyai bakat terpendam dalam bidang penulisan. Dengan tertubuhnya blog ini, Individu seperti ini dapat mengembangkan bakat mereka melalui blog ini. 

Selain itu, Cerpen Publisher turut memberikan peluang kepada individu yang mempunyai masa lapang atau mempunyai minat dalam membaca novel untuk membacanya dengan melayari blog Cerpen Publisher.

Kami menyediakan ruang dan peluang untuk individu di luar sana untuk mngembangkan lagi bakat mereka. Untuk sebarang pertanyaan dan soalan, anda boleh terus E-mail kami di cerpenpublisher@yahoo.com

No comments:

Post a Comment